Hírek, események

Elkezdődött a modern tánc oktatás a Fortuna Divatstúdióban -Fortuna Divatstúdió Online

Elkezdődtek a modern tánc órák a Fortuna Tánc Divatstúdióban. Az órák szombatonként 14:30-tól kezdődnek jelentkezni már 8 éves kortól lehet folyamatosan próba időben Miskolcon a Károly u. 25/b alatt.

 

 

Szeretettel várunk mindenkit akit érdekel a modern ritmusos jól táncolható zene a legújabb tánclépések és koreográfiák. Várunk mindenkit aki szeretne fellépni, kiállni a nagyközönség elé, szereti a szép fellépőruhákat és szeret szerepelni!

A csoport veztője Franczúz Erika akinek egyben önálló énekes műsora is van és tanítványai rendszeres fellépnek vele az országban különböző rendezvényeken. Szeretettel várja azokat is akik szeretnének megtanulni énekelni, szeretnének saját  lemezt készíteni és fellépni ezekkel!

Az ének és sztárképző csoportba már 5 éves kortól lehet jelentkezni a 30-422-11-98 -as telefonszámon az órák megbeszélés szerint időpontegyeztetéssel.

 why not try here replica watches.pop over to this site replica rolex.low prices rolex replica.useful source replica rolex.best quality https://replicacopy.com/.go to the website https://replicakonstantinchaykin.com.find out https://replicasuhr.de.this replica-watches.cc.find more info rolex replica.Online replica watches.look at more info replica rolex watches.read this article fake watches.other https://replicawatches-rolex.org.design replica rolex.see richardmille.work.see page replica rolex.click https://richardmille-replica.com/.resource richardmille-replicawatches.com.Learn More Here fake rolex.Hot https://rolexrolexwatches.top.