Hírek, események

Tánctanfolyamokra jelentkezés folyamatosan a Fortunába.

Esemény időpontja: 2018. September 11. 00:00
Tánctanfolyamokra jelentkezés folyamatosan a Fortunába.

BEIRATKOZÁS A többszörös Országos- és Európa-Világ Bajnoki eredményekkel, Miskolci Gyémánt Díjas 24 éves múlttal rendelkező FORTUNA TÁNC ÉS DIVATSTÚDIÓ tánc tanfolyamaira szerdánként 17:00-tól próbaidőben.
Cím: Miskolc a Károly u. 25/b.

 

BEIRATKOZÁS A többszörös Országos- és Európa-Világ Bajnoki eredményekkel,  Miskolci Gyémánt Díjas 24 éves múlttal rendelkező  FORTUNA TÁNC ÉS DIVATSTÚDIÓ tánc tanfolyamaira  szerdánként 17:00-tól próbaidőben.

Cím: Miskolc a Károly u. 25/b. Információ: 20/9551459
Kollzsok7-001
Gyermek sztrfellp csoport2

Tánctanfolyamaink:

-Show tánc  Színpadi látvány és divat táncok show elemekkel ötvözve  (Kollzsok11 éves kortól felnőttek részére is.)

-Haladó show és modern tánc Már táncos, vagy torna alapokkal rendelkező 5-14 évesek részére. Különböző tánc stílusokat sajátítanak el, fellépésekre és versenyekre készítjük fel őket! „Szombat esti láz feeling”-Latin és Standard, szalon táncok és nemzetek táncai- modern show elemekkel ötvözve.

-Balett táncKlasszikus balett oktatás, esztétikus testképzéssel, játékos, kreatív bemelegítéssel, készségfejlesztő gyakorlatokkal. (4-12 éves korig)

- HOBBI TORNA csoport (Fit Kid) 5-14 éves gyermekeket várunk órákra, akik szeretik a jó zenét, jó társaságot, és persze formában szeretnének maradni, melyeken lazaság, hajlékonyság, ritmusérzék fejlesztésére tehetnek szert, szakoktató irányításával. A balett, a torna és a tánc összevonása figyelhető meg benne.  Kifejezetten kicsik részére összeállított tánc és torna alapjaira épülő tematikus játékos készségfejlesztő óra. A gyermekek játékosan sajátítják el a tánc stílusok alapjait, a koreográfiákat, a torna elemeket, a balett alapjait. Lány és fiú gyerkőcök számára egyaránt ajánljuk testtartásjavító, mozgáskoordináció- és ritmusérzék fejlesztő táncóráikat. Mivel a foglalkozásokon mindenfajta mozgást, gyakorlatot irányított formában végzünk, elsődleges célunk az, hogy mind a gyermek, mind pedig az őt kísérő szülő úgy érezze, hogy tartalmasan, felszabadultan, jókedvűen töltötte el nálunk az időt. Az csak hab a tortán, hogy a gyermek mozgása, térérzékelése, szociális kapcsolatteremtő készsége eközben szinte észrevétlenül fejlődik… 

- Fashion Dance-Divat és Tánc egyben, Hip-Hop, Street Dance

Modern utcai táncok ötvözve a divattánc elemeivel 7 éves kortól felnőttek részére is!

 

A hozzánk betérők bekerülnek a  FORTUNA „nagy családjában”, ahol fellépéseken, versenyeken, TV szerepléseken,  vehetnek részt és ez által talpra esett, magabiztos személyiségek lesznek és életre szóló barátságokat kötnek

 

Érdeklődni: Eszlári Zita stúdióvezetőnél 20-9551-459

Facebook: Fortuna Tánc és Divatstúdió néven

Web site: www.fortunadivatstudio.hu

Gyere és próbáld ki magad, a Fortuna szerencsét hoz!

Várjuk a végzett modellek és táncosok jelentkezését a sztárfellépő csoportjainkba!
Kollzsok9-002

Kollzsok3Kollzsok5


why not try here replica watches.pop over to this site replica rolex.low prices rolex replica.useful source replica rolex.best quality https://replicacopy.com/.go to the website https://replicakonstantinchaykin.com.find out https://replicasuhr.de.this replica-watches.cc.find more info rolex replica.Online replica watches.look at more info replica rolex watches.read this article fake watches.other https://replicawatches-rolex.org.design replica rolex.see richardmille.work.see page replica rolex.click https://richardmille-replica.com/.resource richardmille-replicawatches.com.Learn More Here fake rolex.Hot https://rolexrolexwatches.top.