Jelentkezés a tanfolyamra

Beiratkozás most induló tánc és fitness tanfolyamainkra-Fortuna Divatstúdió online

Esemény időpontja: 2017. August 21. 23:00
Beiratkozás most induló tánc és fitness tanfolyamainkra-Fortuna Divatstúdió online
Szeretettel várunk mindenkit már 3 éves kortól Show tánc, Balett tánc, Társastánc, Modern tánc, Ritmikus Gimnasztika, Modell sztárfellépő csoportba és Fitness óráinkra, edzéseinkre!

BEIRATKOZÁS Szeptember hónapban folyamatosan minden szerdán 16:30 órától Miskolc, Károly u. 25/b alatt. Érdeklődni: 20/9551459

A többszörös Országos- és Európa-Bajnok Miskolci Gyémánt Díjas 23 éves múlttal rendelkező FORTUNA TÁNC ÉS DIVATSTÚDIÓ mostanra igazi MOZGÁS KOMPLEXUMmá nőtte ki magát.
A felújított, kibővített dupla tánctermekbe, gyönyörű környezetbe, a legmodernebb eszközökkel, órákkal, képzett szakoktatókkal várják a mozogni vágyó gyermekeket és felnőtteket!

 

Beiratkozás időpontja az első órákon! Szeretettel várunk minden érdeklődőt a tánctanfolyamainkra:

Ritmikus Gimnasztika 3-8 éves korig

Show tánc, Balett, Hip-Hop, modern tánc 3 éves kortól felnőttek részére is

 Társastánc 3-10 éves korig

">
A Fortuna célja magabiztos, színpadkész táncosok kinevelése, akik többféle stílust ismernek és művelnek. Emellett persze helyet kapnak a bulik, a kikapcsolódás, a nyári tánctáborok is, ahol levezetheti mindenki a felesleges feszültséget, új kapcsolatokat alakíthatnak ki, vagy egyszerűen csak jól érezheti mindenki magát, életre szóló barátságok köttetnek.
Folyamatos fellépési lehetőséget kínálunk céges rendezvényeken, divatbemutatókon, szépségversenyeken, bálokon, iskolai rendezvényeken stb..., mellette versenyzési lehetőség minden korosztály számára.
Show tánc
Színpadi látvány és divat táncok show elemekkel ötvözve (3 éves kortól felnőttek részére is.)
Modern tánc
Színpadi és divattáncok, video dance klip, street funk műfajok (5 éves kortól felnőttek részére is)

Versenytánc
„Szombat esti láz feeling"-Latin és Standard táncok oktatása profi tanárok vezetésével. (4 éves kortól)
Balett tánc
Klasszikus balett oktatás, esztétikus testképzéssel, játékos, kreatív bemelegítéssel, készségfejlesztő gyakorlatokkal. (3 kortól)
Ritmikus Sportgimasztika, fitness aerobic: olyan 3-14 éves gyermekeket várunk órákra, akik szeretik a jó zenét, jó társaságot, és persze formában szeretnének maradni, melyeken lazaság, hajlékonyság, ritmusérzék fejlesztésére tehetnek szert, neves szakoktató irányításával. A balett, a torna és a tánc összevonása figyelhető meg benne.

Érdeklődni: Eszlári Zita stúdióvezetőnél 20-9551-459
E-mail: info@fortunadivatstudio.hu
Web site: www.fortunadivatstudio.hu


Gyere és próbáld ki magad, a Fortuna szerencsét hoz!
A legjobbaknak munkalehetőség, contact Budapesti Modellügynökségekkel!
Várjuk a végzett modellek és táncosok jelentkezését a sztárfellépő csoportjainkba!


Cím: Miskolc, Károly utca 25/b (Győri kapu)

 

 Kollzsok160DSC_0101-001DSC_0186-001

 

 

 Kollzsok160

A fitnesz edzésekre való jelentkezés minden nap telefonon lehetséges!
Piacvezető edzéseink:
Hot Iron:Az aerobic és a súlyzós edzések határán mozgó kivételesen eredményes edzésforma.
A módszer egyedülálló hatékonysága abban rejlik, hogy a súlyizós,minden izomcsoportot megdolgoztatott edzést követően
24 órán keresztül útóégető=zsírégető hatással bír, vagyis amikor pihen,regenerálódik az izomzat közben folytatódik a kalóriák égetése.
TRX: A TRX-et az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki, de mára az egyik leginnovatívabb fitness eszközzé vált világszerte.
A TRXŸ Suspension TrainerŸ egy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni.
Legyél kezdő vagy élsportoló, a gyakorlatokat a saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni. Ha elfoglalt vagy és kevés időd van edzeni, akkor is van megoldás. 30 perc köredzés a TRX-el az összes izmodat megmozgatja és felpörgeti az anyagcserédet.
Ironbox cross: A neves fitness trainer Tatarek Rezső által kifejlsztett edzésforma. Alapvetően erő-, állóképesség fejlesztő program, amit élsportolók is alkalmaznak. Jellemzője a nagy intenzitás és terhelés. Célja, hogy a váratlan és nagy fizikai kihívást jelentő körülmények között is kiállja a szervezet és az idegrendszer a megterhelést. Alakformálásra, általános erőnlét növelésére, zsírégetésre is kiválóan alkalmas.A ritmusos zenére, koedukált kis csoportban végzett munka jó stressz oldó, közösség formáló.
Az edzésekre bejelentkezés telefonon: 70-3381951

 

dsc-0340_20140109214044_45.JPG

gardonyi-miskolci-csillagok-fesztival-2013-szept-1_20140109214044_61.jpg

harsany-i-szurkemarha-fesztival1_20140109214044_85.jpg

 


 why not try here replica watches.pop over to this site replica rolex.low prices rolex replica.useful source replica rolex.best quality https://replicacopy.com/.go to the website https://replicakonstantinchaykin.com.find out https://replicasuhr.de.this replica-watches.cc.find more info rolex replica.Online replica watches.look at more info replica rolex watches.read this article fake watches.other https://replicawatches-rolex.org.design replica rolex.see richardmille.work.see page replica rolex.click https://richardmille-replica.com/.resource richardmille-replicawatches.com.Learn More Here fake rolex.Hot https://rolexrolexwatches.top.