Hírek, események

Tánc-Torna és Modell Napközis Tábor- Fortuna Divatstudió online

Esemény időpontja: 2020. May 14. 22:10
Tánc-Torna és Modell Napközis Tábor- Fortuna Divatstudió online
Tánc és Modell Napközis Tábor a Fortuna Tánc és divatstúdió szervezésében 6-14 éves fiúk és lányok részére.
1. turnus 2020. június 22.-26.  2. turnus  2020. július 6.-10.   
Tábor díja: 27.000 Ft   Étkezés: Ebéd és uzsonna   10% testvérkedvezmény
Helyszín: Fortuna Mozgás Komplexum  Miskolc, Károly u. 25/b
Érkezés: 7:30-9 óra között  Távozás: 16-17 óra között
Érdeklődni: Eszlári Zita stúdióvezetőnél  20/9551459
Jelentkezni: info@fortunadivatstudio.hu

Kollzsok38

A Tábor díja 

27.000,-Ft/fő, mely napi kétszeri étkezést tartalmaz. (ebéd és uzsonna)

Fizetés

A részvételi díj a tábor megkezdése előtt banki utalással, számla ellenében fizetendő. A jelentkezés kizárólag a részvételi díj megfizetésével válik érvényessé! A fizetési információkat e-mailben küldjük meg.

Lemondás

Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva több mint 14 naptári nappal  történik, a befizetett összeg 100%-a visszajár. Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva 8-14 naptári nappal történik, a befizetett összeg 50%-át térítjük vissza. Amennyiben a lemondás a kezdő naptól számítva 7 naptári napon belül történik, a befizetett részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni. Kivételt képez ez alól, amennyiben a lemondás oka a gyermek időközi betegsége és erről a szülő orvosi igazolással rendelkezik. Amennyiben szervezők részéről a tábor lemondásra kerül, a befizetett összeg 100%-ban visszatéritésre kerül.

Időpontmódosítás

Időpontmódosítás esetén amennyiben a kért új időpontban már nincs hely,  és emiatt elállásra kerül sor,  a lemondásra vonatkozó szabályok érvényesek. 

Programok: A táncos szekció lendületes, kreatív, mindenkit megmozgató órák keretében igyekszik lehetőséget adni az önkifejezésre, szerethető koreográfiákat alkot, színpadi tánc, hip-hop, modern, disco és Show Tánc-Torna műfajokban. Mindegy, hogy kicsikről vagy nagyokról, kezdőkről, vagy profikról van szó. Mindenki - szintjéhez mérten persze - ugyanannyit tesz hozzá a közös koreográfiához, mindenki elengedhetetlen és elhagyhatatlan része a turnus végére megszülető produkciónak, melyet a végén a szülők megtekinthetnek. Óvodások és iskolások számára egyaránt ajánljuk. A mozgáskultúra bővítése fontos dolog - önfeledt kilépést jelent a rohanó világból. Azon felül, hogy a testi egészséghez - mint minden mozgásforma - hozzájárul, szellemileg is kikapcsolja művelőit.

A tábor csoportlétszáma: a) Minimális : 10 fő b) Maximális létszám: 25 fő
Az oktatói tánc-torna és modell foglalkozásaink minden nap délelőtt és délután is lesznek, melyeket két szakképzett oktató vezet és felügyel játékosan a gyermekek érettségi szintjének megfelelően korosztályonkénti csoportbontással. A fent maradó időben közös elméleti és ügyességi játékokkal fejlesztjük a gyermekeket, szeretnénk, hogy gyermeke hasznosan töltse el az idejét és felejthetetlen élményekhez jusson. A kreatív foglalkozások keretében fellépő ruhákat, hajakat, sminkeket tervezünk közösen, melyeket a fellépések során hasznosíthatnak a gyermekek. 

 "Mindenkiből lehet királylány és királyfi" ez táborunk mottója.
Modell-fotómodell és tánc tábor. A Fortuna Divat és Táncstúdió modellképző táborát ajánlja azoknak az óvodás és kisiskolás gyermekeknek, akik: - szeretnek mozogni, fogékonyak a divat iránt, vagy csak egyszerűen szeretnek szerepelni, vagy épp az ellenkezője vissza húzódó, de szeretné, hogy gyermeke talpra esett legyen - profi fotókkal szeretnének elindulni a pályán - be szeretnének pillantani a modellszakmába, a legújabb színpadi mozgás technikákba - színvonalas modellképzésen és táncoktatáson kívánnak részt venni. A tábor során gyermeke elsajátíthatja a legmodernebb színpadi táncokat, koreográfiákat, melyeket a modellek a divatbemutatókon legtöbbször alkalmaznak. A Torna alapjait, elemeit is elsajátítják.20190813_111041
Az utolsó napon bemutatkoznak a gyermek szüleik előtt, bemutatják a héten tanultakat. 

Pillanatképek előző táborainkból:
DSC_0957
DSC_0957
IMG_9360 1
Zita1-002
DSC_2329
IMG_5994
page
DSC_0517
DSC_0176


20180808_193708 
13925334_180566149023516_6905641260971578335_n


why not try here replica watches.pop over to this site replica rolex.low prices rolex replica.useful source replica rolex.best quality https://replicacopy.com/.go to the website https://replicakonstantinchaykin.com.find out https://replicasuhr.de.this replica-watches.cc.find more info rolex replica.Online replica watches.look at more info replica rolex watches.read this article fake watches.other https://replicawatches-rolex.org.design replica rolex.see richardmille.work.see page replica rolex.click https://richardmille-replica.com/.resource richardmille-replicawatches.com.Learn More Here fake rolex.Hot https://rolexrolexwatches.top.